Õigusabi saab riigi toel ka Valgas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta õigusabi jagamine Tallinnas.
Tasuta õigusabi jagamine Tallinnas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Õigusbüroo OÜ annab soodsat õigusabi Eesti inimestele, kes teenivad vähem kui 1,5kordne Eesti keskmine brutosissetulek, see on 1730 eurot kuus (2017. aasta esimese kvartali andmed). Esimesed kaks tundi on tasuta. Õigusabi osutamist rahastab justiitsministeerium. Seda pakutakse muu hulgas ka Valgas.

Õigusabi osutatakse üle Eesti väheste eranditega kõikides juriidilistes küsimustes ja vormides: kohapealne konsultatsioon, telefoni ja e-kirja teel ning veebis. Kliente nõustatakse nii kohtuvälises menetluses kui kohtus. Samuti aidatakse dokumente koostada ja ametiasutustega suhelda.

Tasuta õigusabi saamiseks tuleb sõlmida kliendileping ja tasuda viis eurot lepingutasu. Tasuta õigusabiteenust saab ainult klient, kes on sõlminud Eesti Õigusbürooga lepingu.

Õigusabi osutamist rahastatakse kolmes etapis, järgides süsteemi 2 + 3 + 10.

Esimesed kaks tundi: viis eurot lepingutasu, välja arvatud alaealised. Riik rahastab 100% Eesti Õigusbüroo lepingujärgsest tunnihinnast. Järgmised kolm tundi: 20 eurot tunnis. Riik rahastab 50% Eesti Õigusbüroo lepingujärgsest tunnihinnast. Järgmised kümme tundi: 40 eurot tunnis. Riik ei rahasta.

Kõige lihtsam ja kiirem viis on registreerida ennast interneti teel Eesti Õigusbüroo kliendiks. Seejärel saab jurist kohe tööle asuda, ja see on ka kiireim viis, kuidas pääseda juristi vastuvõtule. Registreerida saab internetis www.juristaitab.ee.

Eesti Õigusbüroo meeskonda kuuluvad kümned kogenud ja kvalifitseeritud õigusnõustajad. Klientidega kohtutakse 15 kontoris: Haapsalus, Jõgeval, Jõhvis, Kuressaares, Kärdlas, Narvas, Paides, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tallinnas, Tartus, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles