Bernhardi omanik võitleb edasi

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi poolteist aastat tagasi tules praktiliselt täielikult hävinud hotell Bernhardi varemed seisavad siiani muutumatul kujul. Omanik Madis Mutso sõnul käib tal hetkel nende lammutamine rahalises mõttes üle jõu.
Ligi poolteist aastat tagasi tules praktiliselt täielikult hävinud hotell Bernhardi varemed seisavad siiani muutumatul kujul. Omanik Madis Mutso sõnul käib tal hetkel nende lammutamine rahalises mõttes üle jõu. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Mullu jaanuaris tules hävinud Otepää Berhardi hotelli omanik Madis Mutso käivitas ühe-mehe-missiooni, soovides paljastada väidetavad päästeameti valed, kindlustusseltsi mahhinatsioonid ja hotelli süüdanud kurja käe.

Pea kohe pärast põlengut hakkas Mutso meedias esitama küsimusi, mis panid kahtluse alla päästeameti tegevuse põlengu kustutamisel. Peagi keeldus kindlustusselts Seesam talle enam kui kahe miljonieurose hüvitise maksmisest, tuues põhjuseks kindlustuslepingu tingimuse eiramise.

Kui ka põlengu põhjuste osas algatud menetlus ummikusse jooksis, otsustas mees alustada oma juurdlusega ja suunduda hüvitise saamiseks kohtusse. Kohtuasja eelistungid veel kestavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles