Fitnessikaunitar soovib inimestesse enesekindlust süstida

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaalt pärit valgalanna Riina Rõõm ütles, et bikiinifitnessis, milles ta mullu oma pikkusekategoorias Eesti meistriks tuli, on poseerimise harjutamine vahel raskemgi kui jõusaalitreening.
Võrumaalt pärit valgalanna Riina Rõõm ütles, et bikiinifitnessis, milles ta mullu oma pikkusekategoorias Eesti meistriks tuli, on poseerimise harjutamine vahel raskemgi kui jõusaalitreening. Foto: Tiit Loim / Valgamaalane

Valgalanna Riina Rõõm on bikiinifitnessiga tegelenud kaks aastat ja juba 2016. aastal tuli ta oma pikkusekategoorias Eesti meistriks. Lisaks kunstiga tegelev ja Tallinna ülikoolis alushariduse pedagoogiks õppiv neiu ütleb, et medalitest olulisem on talle enesega rahulolu ning võimalus teisi tervisliku eluviisiga inspireerida.

Kuidas fitnessini jõudsid?

Olen lapsest saati palju sporti teinud. Kooliajal tegelesin kergejõustiku ja pikamaajooksuga, mängisin kaheksa aastat võrkpalli, käisin jooksmas ja jõusaalis. Pärast lapse sündi tundsin, et olen nõrk, samuti kaalusin vähe. Hakkasin käima jooksmas ja tegin jõusaalis trenni. Siiski tundsin, et ei oska õigesti treenida ja tahtsin ennast arendada. Käisin Tallinnas kulturismi ja fitnessi treenerite erialasel koolitusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles