Tõrva saab uue Konsumi koos pangakontoriga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kauplus hakkab paiknema Viljandi ja Ravila tänava nurgal – Beetela tanklast teisel pool Ravila tänavat.
Uus kauplus hakkab paiknema Viljandi ja Ravila tänava nurgal – Beetela tanklast teisel pool Ravila tänavat. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Kauplustekett Coop plaanib järgmise aasta kevadel Tõrvas Viljandi tänava ääres avada ühe katuse all asuva Konsumi, Ehituskeskuse ja Coop panga kontori.

Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido ütles, et loataotlus Viljandi ja Ravila tänava nurgale Beetela tanklast teisele poole Ravilat tänavat jäävale platsile kauplus ehitada on sisse antud, aga vajab omavalitsuses kinnitamist. Kevadel avab pood uksed, kui kõik läheb plaanipäraselt. «Tekkis hea võimalus avada kauplus suuremal ja moodsamal pinnal ning otsustasime sellest kinni haarata,» lausus Miido.

Sarnased Ehituskeskust ja Konsumit ühendavad kauplused on Coopil ka Jõgeval ja Tapal. Tõrvasse tuleb lisaks Coop panga kontor. Panga loomisest andis Coop teada aasta algul, selle eesmärk on viia finantsteenused sinna, kust suurpangad viimaste aastate jooksul lahkunud. «Kaubanduskeskusele omaselt on uksi avamas ka mitu väiksemat ettevõtet, nagu lillekauplus, apteek ja nii edasi,» täpsustas Miido.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles