Juhtkiri: Valik on igaühe enda teha

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka Kodukohvikute Päev
Valga-Valka Kodukohvikute Päev Foto: Paul Poderat

Laupäeval sai Valgas-Valkas külastada 17 ühepäevakohvikut, millest 15 asus kaksiklinna Eesti ja kaks Läti poolel. Kuna neid oli nii palju, tuli külastajatel teha valik: isegi kui kõik läbi käia jõuti, oleks kõigis söömine olnud inimvõimete piire proovile panev tegevus.

Inimene on aga loomuselt teadagi selline, kes püüab ikka lihtsamalt läbi saada. Kui kusagil midagi tasuta antakse, kasutatakse see võimalus enamasti ära ja loobutakse sellest, mille hankimiseks raha välja käia tuleb. Nii saigi hulk ühepäevakohvikute külastajaid laupäeval tasuta tõhusat kehakinnitust hotelli Metsis terrassil. Seal tegutses nime poolest Balodiste perekohvik, ent sisuliselt oli tegu Reformierakonna valimiskampaaniaga.

Avatud oli seejuures teinegi erakondliku maiguga ühepäevakohvik – Kohvik ratastel Maxima kaubanduskeskuse parklas. Seal käis Keskerakonna Valga piirkonna nimekirja esinumbri Allain Karuse kampaania, mida ilmestas Valgast pärit riigikogulase Märt Sultsi muusikaline etteaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles