Ettevõte avab Valgas uuenenud teenindusjaama

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Statoil teenindusjaam veel vanades värvides
Valga Statoil teenindusjaam veel vanades värvides Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aprillis Tallinnas alanud Statoili teenindusjaamade üleminek globaalsele Circle K kaubamärgile on jõudnud Valgamaale, kus täna avatakse pidulikult Valga teenindusjaam Pikal tänaval.

Teenindusjaamade kett ja mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS alustas aprillis üleminekuga maailma suurimale mugavuspoodide kaubamärgile Circle K. Praeguseks kannab uuenenud kaubamärki juba üle 50 teenindusjaama.

«Plaanime kõik oma täisteenindusjaamad uuendada juuli lõpuks,» ütles Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo. «Panustame ka tulevikus meie peamistesse kategooriatesse, mille poolest oleme tuntud – kütus, toit, autopesu ja kohv. Seda illustreerib ka uue kaubamärgi visuaalides täht "K", mis on ühtlasi meie signatuurtoodete ehk kütuse, kabanossi ja kohvi sümboliks.»

Kõik Statoili teenindusjaamad Euroopas võtavad kasutusele kaubamärgi Circle K, millest saab uus globaalne mugavuspoodide kaubamärk. Kaubamärgi vahetus ei too kaasa mingeid muudatusi organisatsiooni struktuuris ega töötajate arvus.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 56 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles