Pühapäeval avab uudistajatele esmakordselt oma taluväravad ettevõtja Helju Kõiv. Püsikute, marjade ja köögiviljade kasvatamise ja müügiga tegelevas Rahula talus on külalistele ette valmistatud sisukas programm.
Tellijale
Talu perenaine teeb, mida hing ihaldab
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal täistunnil toimub koos perenaisega taluaias ringkäik: saab nii vaadata kui kaasa osta kõike, mida talus kasvatatakse. Võimalus on tiigis ujuda, paadiga sõita ja saunas käia. Kehakinnituseks pakutakse lõkkel küpsetatud forelli ja sütel grillitud kana talu aiasaadustest valmistatud salatiga ning lõkkel küpsetatud pannkooke. Meelelahutuseks on tantsuprogramm.