Talu perenaine teeb, mida hing ihaldab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval avab uudistajatele esmakordselt oma taluväravad ettevõtja Helju Kõiv. Püsikute, marjade ja  köögiviljade kasvatamise ja müügiga tegelevas Rahula talus on külalistele ette valmistatud sisukas programm.

Igal täistunnil toimub koos perenaisega taluaias ringkäik: saab nii vaadata kui kaasa osta kõike, mida talus kasvatatakse. Võimalus on tiigis ujuda, paadiga sõita ja saunas käia. Kehakinnituseks pakutakse lõkkel  küpsetatud forelli ja sütel grillitud kana talu aiasaadustest valmistatud salatiga ning lõkkel küpsetatud pannkooke. Meelelahutuseks on tantsuprogramm.

«Olen kahel varasemal aastal avatud talude päeval majapidamisi külastanud ja sel aastal otsustasin ka ise osaleda. Registreerunuid on juba hulgaliselt ja rahvast tuuakse tallu ka bussiga. Loodan, et ilmataat alt ei vea ja tuleb tore pühapäev,» oli Helju Kõiv optimistlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles