KäsitööTee pakub elamusi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Mart Salumaa näitab Ketta talus, kuidas valmib sepis ja kuidas saadakse puusütt. Lisaks saab viikingite kombel toitu valmistada ja teha muudki põnevat.
Sepp Mart Salumaa näitab Ketta talus, kuidas valmib sepis ja kuidas saadakse puusütt. Lisaks saab viikingite kombel toitu valmistada ja teha muudki põnevat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval kutsuvad Rõngu ja Otepää kandi käsitöömeistrid huvilisi rännakule mööda käsitööteed. Teekond Rõngust Otepääni või vastupidi saab olema elamusterohke, lubavad korraldajad.

KäsitööTee Rõngust Otepääni on kaht endist kihelkonnakeskust ühendav tee, mille ääres ühel suvepäeval avatud käsitööpesad: nii käsitöökojad, muuseumid, kohvikud, käsitööpoed, laadad kui ka õpikojad. Läbiv teema on käsitsi valmistatud tooted. Külalisi oodatakse hommikul kella kümnest kuueni õhtul.

Külla kutsuvad Pillimuuseum, Rõngu maanaiste selts, Saare talu, Palupera pritsikuur, Palupera põhikool, Hellenurme veskimuuseum, Ketta talu, Palu Savi ja Palu Kivi, Pedajamäe küla, kauplus Anni Butiik, Nuustaku Seebid ja M&N Ehted. Päevale paneb punkti kell kaheksa õhtul Rõngu pillimuuseumis algav simman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles