Mure lähedase tervise pärast sundis kiirustama (1)

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul käis Otepää vallavolikogu esimees Siim Kalda valla esindajana Hellenurmes Palupera valla auks pühendatud kontsert-lavastusel. Napilt paarkümmend minutit pärast tervituse edastamist pidi ta kiiresti lahkuma, sest kodukandis oli ohus lähedase inimese elu.
Laupäeva õhtul käis Otepää vallavolikogu esimees Siim Kalda valla esindajana Hellenurmes Palupera valla auks pühendatud kontsert-lavastusel. Napilt paarkümmend minutit pärast tervituse edastamist pidi ta kiiresti lahkuma, sest kodukandis oli ohus lähedase inimese elu. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Otepää vallavolikogu esimees, ettevõtja Siim Kalda ehmatas suurel kiirusel käänulisel teel sõites mõndagi kaasliiklejat. Mees pidi enda sõnul jõudma väga kiiresti Otepääle, sest ohus oli inimelu.

Juhtum leidis aset eelmise laupäeva õhtul Rõngu-Otepää maanteel. Normkiirusega liikunud sõidukitest mööda tuhisenud autol vilkusid ohutuled ja sõiduk vilgutas tema ees sõitvatele autodele ka esitulesid.

Nimetatud tee on väga kurviline, tihti on möödasõidukeelud ning maas sageli pidevjooned. Õnneks avariid ei juhtunud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles