Suurvõistlus muudab liikluskorraldust

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskorralduse muudatus võistluste ajaks. Pilt on illustreeriv.
Liikluskorralduse muudatus võistluste ajaks. Pilt on illustreeriv. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valga-Valka Helen Triatloniga kaasnevad Valgas ja selle lähimaanteedel ajutised liikluspiirangud.

Spordiürituse läbiviimiseks suletakse Valgas Pika tänava lõik Tartu tänavast Tööstuse tänavani, Transpordi tänava lõik Tartu tänavast Viljandi maanteeni ning Tartu tänava lõik Pikast tänavast Transpordi tänavani. Liiklus Tartu tänaval toimib reguleerijate abil.

Maanteel on liiklus takistatud Valga-Uulu maantee kilomeetritel 1,4-10,3 ehk Sooru ristmikuni. Ümbersõidud toimuvad Tõrva poolt tulijatele Sooru-Piiri kaudu Jõhvi-Tartu-Valga maanteele, ümbersõidul peab arvestama viie lisakilomeeriga. Valgas on ümbersõit suunatud Tartu-Pärna Kuperjanovi tänava ning Riiga sõitjatel Tartu-Viljandi maantee kaudu. Liinibussidele on läbipääs tagatud.

Antud liikluskorraldus kehtib 22. juulil kella 14-18 ja 23. juulil kell 10–15. Võimalike liikluskorraldusi puudutavatele küsimuste korral on võimalik pöörduda peakorraldaja Ain-Alar Juhansoni poole.

Võistluse korraldajad, MTÜ Trismile ja Valga linnavalitsus vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles