Kokku põrkasid veok ja traktor

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal Tartu-Valga maanteel juhtus neljapäeval kella 11 paiku liiklusõnnetus.

Õnnetus juhtus Puka vallas Põru külas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 187. kilomeetril. 34aastane mees sooritas seal traktoriga T 40AM vasakpööret kõrvalteele ning traktorile sõitis küljelt otsa samas suunas liikunud haagisega veoauto Renault, mida juhtis 37aastane mees.

"Esialgsetel andmetel sõitis peateel liikunud veok riivamisi külge traktorile, mille juht lähenes kõrvalteelt ja soovis vasakpööret teha. Veok sõitis pärast traktori vasaku külje riivamist otse edasi teelt välja kraavi," rääkis politsei pressiesindaja Kerly Virk.

Ta täpsustas, et mõlemad õnnetuses osalenud sõidukite juhid, nii veokijuht kui traktorist said viga ja viidi tervisekontrolliks haiglasse, kust nad aga hiljem kodusele ravile lubati.

"Veokijuhi sõnul ei näidanud traktor oma manöövrist suunatuld. Samas väitis traktorist, et suunatuli sai tal aegsasti sisse lülitatud," edastas Virk õnnetuses osalejate esialgse seletuse õnnetuse põhjuse kohta.

Miks õnnetus täpselt juhtus, seda uurib politsei väärteomenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles