Eelolev nädal pakub tõelist suveilma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Pedeli rand.
Valga Pedeli rand. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eeloleva nädala esimese poole ilmad lähevad järjest suvisemaks ja kolmapäevaks on oodata juba 26 kraadi sooja.

Esmaspäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 7-11, rannikul kohati 15 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 16-21 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 8-13, rannikul kohati 15 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 2-8 m/s. Soja on 17-23 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 10-17 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võimalik hoovihm. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Sooja on 20-26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles