Tõrva pokkerimeistriks krooniti kohalik mängur

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pokker. Foto on illustratiivne.
Pokker. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 20. juulil selgus Valgamaal 2017. aasta Tõrva pokkerimeister, kelleks tituleeriti kohalik mängija Lauri Borodkin. Tiitlivõistlused viidi läbi kohaliku omavalitsuse ning Betsafe'i koostöös.

Kõik 40 kohta Veskijärve saarel toimunud turniirile broneeriti ära juba enne ürituse algust, kuid tänu hilisele registreerimisele õnnestus veel kaheksal õnnelikul lauda pääseda. Suuresti oli elav huvi Tõrva lahtiste meistrivõistluste vastu tingitud sellest, et turniiril osalemine oli sarnaselt eelmistele aastatele täiesti tasuta.

"Sellest hoolimata oli üldine mängutase freerolli kohta võrdlemisi tugev ning osalejate seas võis kohata koguni elukutselisi pokkerimängijaid," kiitis turniiridirektor Tarmo "Waim" Pikk. "Kohalikele pokkerisõpradele pakkusid konkurentsi külalised Tartust, Suure-Jaanist, Viljandist, Põlvast, Võrust, Karksi-Nuiast, Valgast ja mujalt, tuntud tegijatest olid aga kohal näiteks Ott Jaakson, Margo Printsmann ning Gert Orav," lisas Pikk.

Kuigi nelja parima hulka jõudsid ka viljandlased Mauno Meister ja Rait Rimmel, kujunes esikohaduell Tõrva pokkerimängijate siseasjaks. Võitjaks tulnud Borodkini järel sai teise koha Kristjan Mikk.

Turniiri auhinnad pani välja Betsafe (endine Triobet), kes on olnud kõikide Tõrvas toimunud pokkeriturniiride sponsoriks ka eelmistel aastatel. Parimaid mängijaid premeeriti näiteks žetoonikohvri, riideesemete, päikeseprillide, kaardipakkide, online-turniiripiletite ja boonustega.

Tõrvas alustati tasuta pokkeriturniiride korraldamist kolm aastat tagasi. 2015. aastal selgus linna esimene pokkerimeister, kelleks tuli Helme vallas asuva Ala küla mängija Tarmo Ranne, möödunud aastal oli aga parim kohalik mängumees Martin Voit.

"Tervel Eesti pokkerikommuunil on põhjust tunda uhkust Tõrva linnavalitsuse üle, kes näeb turniiripokkerit seltskondlikku mõttemänguna ning on andnud oma heakskiidu tasuta pokkeriturniiride korraldamisele," tunnustas Pikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles