Kaksiklinna saab nüüd avastada ka kaherattalisel

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismiinfopunkti konsultandid Heleri Härk (vasakul) ja Alice Konsberg on uued rattad juba ära proovinud ja kiidavad need väga mugavateks ning praktilisteks sõiduvahenditeks.
Turismiinfopunkti konsultandid Heleri Härk (vasakul) ja Alice Konsberg on uued rattad juba ära proovinud ja kiidavad need väga mugavateks ning praktilisteks sõiduvahenditeks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valgas-Valkas ning lähiümbruses saab liikuda kaherattalisel ka siis, kui seda endal pole. Piirilaadal kogutud raha eest ostetud rattaid saab laenutada turismiinfopunktist.

Jalgrattaid on piisav hulk, esmaspäeval oli Valga raekojas asuvas turismiinfopunktis võimalus valida kümne kaherattalise vahel, kaupluses Maratonsport on komplekteerimisel veel viis täiskasvanute ja kaks lasteratast.

«Juba mõnda aega oli mõlemal linnal plaanis rattaost ja jutuks nende rentimise võimaluse vajalikkus. Nüüd saigi see võimalikuks tänu mais toimunud piirilaada tulule. Valga turismiinfokeskusele soetati

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles