Peterson jätkab Valgas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Peterson jätkab mängimist piirilinna meeskonna ridades.
Robert Peterson jätkab mängimist piirilinna meeskonna ridades. Foto: BC Valga/Maks&Moorits

Valga/Valka korvpallimeeskond sõlmis lepingu varemgi klubis mänginud 27aastase Robert Petersoniga. Läti-Eesti ühine korvpallimeeskond on sõlminud juba ka lepinguid Lätist ja Leedust pärit mängijatega.

Valga/Valka korvpallimeeskond sõlmis lepingu varemgi klubis mänginud 27aastase Robert Petersoniga. Läti-Eesti ühine korvpallimeeskond on sõlminud juba ka lepinguid Lätist ja Leedust pärit mängijatega.

Eelmisel hooajal viskas 192sentimeetrine Petersoni mängus keskmiselt 2,1 punkti ning võttis 1,6 lauapalli 26 mängu peale. Läti liigas näitas ta suurepärast viskekätt, tabades 63,6% kahepunktivisetest.

«Robert on väljakul tõeline võitlejahing. Ta on tõestanud, et on väärtuslik meeskonnamängija ning väga hea tööeetikaga. Seepärast soovisingi teda näha Valga/Valka meeskonnas mängimas,» sõnas meeskonna peatreener Kristaps Zeids.

Varasemalt on Peterson mänginud seitse hooaega Valga-Valka/Maks&Mooritsa meeskonnas. Aastatel 2014–2016 mängis ta Rakvere Tarvase ridades. Peterson on esindanud Eestit U16 noortetiimis ja oli U18 meeskonna kandidaat.

«Olen valmis oma kaheksandaks hooajaks selles klubis. Usun, et järgmine hooaeg on kindlasti väga huvitav. Meeskonnal on noor peatreener ja tiimil uus hingamine uute noorte mängijate tõttu,» sõnas Peterson.

Valga-Valka on sõlminud lepingu ka varasemalt Läti Ülikooli meeskonna ridades mänginud 21aastase tagamängija Edgars Lasenbergsiga (190 sentimeetrit, 80 kilogrammi), kes viskas mullu Läti meistriliigas keskmiselt 11,5 punkti ja andis kolm resultatiivset söötu.

Tiim värbas oma ridadesse ka 22aastase Lätist pärit jõulise ääremängija Elvijs Miculise (200 sentimeetrit, 89 kilogrammi), kes oli läinud hooajal üks parimaid mängijaid Läti teises liigas, visates 11,2 punkti ning võttes 6,1 lauapalli.

Lisaks sõlmiti leping 21aastase Leedu tagamehe Ernestas Bružasega (183 sentimeetrit, 78 kilogrammi), kes mängis läinud hooajal Leedu teises liigas, visates 10,2 punkti ning andes 4,2 resultatiivset söötu.

Valga-Valka/Maks&Moorits meeskond alustab treeninghooaega 1. augustist. Treeningutest võtavad osa kõik lepingu sõlminud mängijad ja mõni noor korvpallur Valka korvpalliakadeemiast. Lisaks on testimisel ka mõni Läti ning Eesti mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles