Vähiravifondi saab toetada teenindusjaamades

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifondi Kingitud elu asutas ajakirjanik Toivo Tänavsuu oma ema ravi toetamiseks.
Vähiravifondi Kingitud elu asutas ajakirjanik Toivo Tänavsuu oma ema ravi toetamiseks. Foto: TONI LÄÄNSALU/PM/SCANPIX BALTICS

Sellest nädalast on kõigis Circle K teenindusjaamades üle Eesti võimalik teha annetusi vähiravifondile Kingitud Elu. Annetuste kogumise eesmärk on toetada vähihaigeid, kelle ravi haigekassa ei rahasta.

Varemgi vähiravifondiga kampaaniapõhiselt koostööd teinud Circle K andis fondile esmakordselt võimaluse tagada oma teenindusjaamadega üle-eestiline püsiv annetuskastide võrgustik. Sellega on võimalik igal Eesti inimesel teha endale jõukohane annetus sobival ajal ja sobivas kohas.

Vähiravifondile on seni kogutud annetusi vabatahtlike abiga suurüritustel ja oksjonitel, fondil on palju püsiannetajaid ning koostööpartneritega on korraldatud edukaid kampaaniaid.

«Kui iga klient annetaks aastas ühe euro, mis on sisuliselt 8 senti kuus, saaks fond sellega väga paljude rasket haigust põdevate inimeste elu pikendada ja selle kvaliteeti parandada,» selgitas Circle K Eesti turundusjuht Diana Veigel, miks Kingitud Elu fondiga käed löödi. «Panustame nii ettevõttena kui ka anname oma klientidele mugava võimaluse heategevusse panustada, nii saame üheskoos tuua nii mõnelegi perele lootuse tagasi.»

Kingitud Elu tegevjuhi Katrin Kuusemäe sõnul on oldud korduvalt tunnistajaks, et imelised asjad sünnivad, kui lahked Eesti inimesed midagi koos ette võtavad. «Selliselt on lootusetus olukorras vähihaigeid saanud lühikese ajaga kokku suure summa hädavajalikku raviraha.»

«Circle K jaamadesse paigutatud annetuskastidega astume sammu edasi: kõikides Circle K klientidest võivad saada märkamatult püsiannetajad, võimendades üheskoos imesid veelgi ning paljud Eesti vähihaiged saavad lootuse, võimaluse elada või terveks saada. Vähiravifond on tänulik Circle K Eestile kui oma pikaajalisele koostööpartnerile,» rääkis Kuusemäe.

Vähiravifond Kingitud elu toetas 2016. aastal 40 inimese ravi kokku rohkem kui 750 000 euroga. Mitu neist elab tänu fondi toele juba aastaid, on ka täielikult vähist tervenenud abisaanuid. Tänavu on fond kuue kuuga õla alla pannud rohkem kui 50 inimese ravile, kellest noorim on viieaastane, panustades ravidesse üle 500 000 euro.

Fondi püsiannetajaks hakkamine on lihtne: seda saab teha loetud sekunditega fondi kodulehel www.kingitudelu.ee asuva pangalingi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles