Pool sajandit lugemisvara keskel tõi tunnustuse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga keskraamatukogu direktor Endla Schasmin andis 50 aastat Helme raamatukogus ametis olnud Kaie Tähele edasi kolleegide südamlikud õnnitlused.
Valga keskraamatukogu direktor Endla Schasmin andis 50 aastat Helme raamatukogus ametis olnud Kaie Tähele edasi kolleegide südamlikud õnnitlused. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Kaie Tähel saab pool sajandit päevast, mil ta asus tööle Helme raamatukokku, ühtlasi täitub naise 70. eluaasta. Kahe suure juubeli ja eelkõige tööalase hindamatu panuse puhul peeti teda meeles lillede, heade sõnade ja tänukirjadega.

Tähe töö on tunnustust pälvinud varemgi, nüüdse tärmini puhul tunnustati naist tema tööpostil Helme raamatukogus ka kultuuriministeeriumi tänukirjaga.

Helme vallavanema Tarmo Tamme tervitus- ja tänusõnadele järgnesid rohked õnnitlused kauaaegsetelt lugejatelt, sõpradelt ja kolleegidelt. Maavalitsuse tänukirja andis üle Ivar Unt ja Helme valla poolse tänu ja tunnustuse vallavanem Tarmo Tamm. Valgamaa Omavalitsuste Liidu juht Agu Kabrits aga õnnistas juubilari pika ja humoorika sõnavõtuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles