Käimas on küttetorustiku uuendamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Pargi tänaval praegu autodega liigelda ei saa, sest käimas on küttetorustiku ümberehitus.
Valgas Pargi tänaval praegu autodega liigelda ei saa, sest käimas on küttetorustiku ümberehitus. Foto: Paul Poderat/ Valgamaalane

Valgalased ja linna külalised on kindlasti tähele pannud, et turuplatsil ja selle ümbruses käivad ulatuslikud kaevetööd. Käimas on kaugküttesüsteemi ümberehitus, et soojakaod väheneks.

Sel ja järgmisel aastal panustab AS Utilitas Eesti Valga osakond kaugküttesüsteemi ümberehitusse üle miljoni euro, uuendades 1,8 kilomeetri ulatuses magistraaltorustikku. Ehitustöid teeb Utilitase tellimusel hanke võitnud AS KE Infra.

Tänavu on plaanis rekonstrueerida lõik turuplatsi ringteest kuni roomakatoliku kirikuni. «See lõik pakub oma keerukuse poolest väljakutseid, kuna läheduses on palju teisi kommunikatsioone ning hooned asuvad töötsoonile lähedal. Taastame uuendatud lõigu piirkonnas asuvatele klientidele soojusvarustuse hiljemalt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles