Mustlasrahva tüli valgus võõrale õuele

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval on ainsad nähtavad jäljed, mis annavad märku kolmapäevaöisest agressioonist Laia tänava hoovil lõhutud auto ja aknaklaas.
Neljapäeval on ainsad nähtavad jäljed, mis annavad märku kolmapäevaöisest agressioonist Laia tänava hoovil lõhutud auto ja aknaklaas. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Kolmapäeva hilisõhtul sai politsei teate Valgas Laia tänava ettevõtte territooriumile sisenenud meestest, kes ähvardasid seal viibinud omanikke ning lõhkusid õuel seisnud sõidukeid.

Sündmuskohale saabunud korrakaitsjad tabasid kirjeldustele vastavad isikud ettevõtte lähistelt. Asjaolude väljaselgitamisel käitusid isikud korrakaitsjate suhtes agressiivselt ja provotseerivalt, mistõttu viidi kuus seltskonnas viibinud meest jaoskonda. Vahejuhtumi asjaolusid ja põhjustatud kahju selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Suure tõenäosusega oli politsei sekkumisega lõppenud lööming vaid pikema tüli lõppvaatus. Ettevõtja Aleksandr Minjakov ütles, et kaklus kandus kõrvalasuva Köie 15 maja hoovist tema ettevõtte territooriumile ja tegemist olevat naabruses elava mustlasrahva omavahelise arveteõiendamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles