Ironman meelitab Pühajärve äärde ligi 1000 sportlast

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimaade suurim triatlonifestival on valmis sportlasi ja pealtvaatajaid vastu võtma. Pilt on tehtud neljapäeval.
Baltimaade suurim triatlonifestival on valmis sportlasi ja pealtvaatajaid vastu võtma. Pilt on tehtud neljapäeval. Foto: Paul Poderat/ Valgamaalane

Sel nädalavahetusel saab Otepääl Pühajärve ääres teoks Baltimaade suurim triatlonifestival, mis meelitab Eesti triatlonihooaja tippsündmusele ligi tuhat osalejat 35 riigist.

Täna hommikul antakse start poolpikale triatlonile SiS Ironman 70.3 Otepää. Teist korda peetava triatlonivõistluse ujumine on Pühajärves, rattarada viib mööda järvedest, üle mägede ja läbi metsade. Tõusuderohke jooksurada kulgeb piki Pühajärve kallast. Finiš on Pühajärve pargis. 70.3 miili pikkune triatlon ehk poolpikk distants koosneb 1,9 km ujumisest, 90 km rattasõidust ning 21,1 km jooksust.

Otepää triatloni hea eeskuju persoonidena löövad tänavu kaasa näitlejad Raivo E. Tamm ja Märt Avandi. Stardis on ka eelmise aasta eeskujud Tanel Padar ja Kalev Kruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles