Siilak jahib võite kolmes riigis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Siilak. Arhiivifoto.
Kristjan Siilak. Arhiivifoto. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Riia lähistel asuvas 333 nime kandvas motokeskuses aeti möödunud nädalavahetusel taas tsiklite mootorid kuumaks. Mõõtu võeti Eesti ja Läti SuperMoto meistri- ja karikavõistluste viiendal etapil.

Laupäevased hoovihmad kimbutasid lisaks Kesk- ja Põhja-Euroopa motospordivõistlustele ka Riias osalenud motosportlasi. Nii saidki 333 rajal kihutanud Baltikumi, Soome, Inglismaa, Valgevene ja Venemaa sportlased oma sõiduoskusi ka märjal rajal proovile panna. Valga motomehele Kristjan Siilakule märg rada igatahes sobis.

SuperMoto Open klassis, kus võisteldakse Eesti karikavõistluste arvestuses, võitis teise etapi järjest Kristjan Siilak (Husqvarna). Avasõidu lõpetas Siilak küll lätlase Gatis Tikinsi (Yamaha) järel, kuid võttis teises sõidus lõunanaabrilt kindla revanši. Kolmanda koha sai lätlane Igors Povars (TM). Tema oli sõitudes 3. ja 4. Eestlastest said veel Tambet Kuresoo (Kawasaki) 7. ja Alex Vetkin (KTM) 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles