Fotod: Torm lükkas järvekino alguse edasi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul pidi Pedajamäel toimuma Järvekino seanss, aga see tuli alguses peatada, kuna kohale jõudis ennustatud äikesetorm.

Kui veel kell 20:50 kogunesid inimesed rahulikult esimest, kell 21 hakkavat lastefilmi vaatama, siis mõnikümmend minutit hiljem olid ähvardavad pilved silmapiirilt kohale jõudnud ning algas tugev vihmasadu.

Et tuul ekraani katki ei teeks, võtsid korraldajad selle lastefilmi alguses maha. Üks järvekino korraldajatest, Pedajamäe külavanem Heleena Jõgi ütles esmaspäeval, et pärast suurema tuule möödumist pandi ekraan umbes kella 22 paiku siiski üles tagasi ja entusiastlikud kohaletulnud vaatasid vaatamata jätkuvale vihmasajule ära Belgia komöödia "Uhiuus testament". Tünnisaunast ja telgi alt vaatas filmi Jõgi sõnul lõpuks umbes 30 inimest.

Lastele mõeldud koguperefilmi "Poiss kuldsete pükstega" kordusseanss toimus aga pühapäeval Nikluse talu kinokuuris.

Väljakutset esitav ilm on ettevõtmist kostitanud ka varasemal kahel aastal, mil samuti tabas kinopaika tuul ja vihm. Ka varem pole ilm osalejaid heidutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles