Helme vallas juhtus liiklusõnnetus

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Pühapäeval, 13. augustil kella 11.05 ajal sõitis 26-aastane naine Valga maakonnas Helme vallas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 68. kilomeetril sõiduautoga Volkswagen Golf tagant otsa tema ees  kõrvalteele vasakpööret sooritavale sõiduautole Peugeot 406, mida juhtis 42aastane mees. Peugeot kaasreisija, 46aastane naine, toimetati Valga haiglasse.

"Sündmuskohal käinud politsei tuvastas, et mõlema auto juhid olid kained ning omasid juhtimisõigust. Mõlemas sõidukis kasutati nõuetekohast turvavarustust ning masinate rehvid vastasid kehtestatud nõuetele," kommenteeris politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk juhtunut.

"Õnnetuses sai viga sõiduautos Peugeot kaasreisijana viibinud 46aastase naine. Tema toimetati meedikute poolt Valga haiglasse tervisekontrolli, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lasti. Keegi teine õnnetuses viga ei saanud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles