Valga-Valka korvpallimeeskonnaga liitub Egert Haller

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Haller mängis eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo ridades.
Egert Haller mängis eelmisel hooajal BC Kalev/Cramo ridades. Foto: BC Valga-Valka / Maks & Moorits

Valga-Valka / Maks & Mooritsa korvpallimeeskonnaga liitub esialgu aastase lepingu sõlminud 22aastane tagamängija Egert Haller, kes eelmisel hooajal mängis USAs ja hiljem samal hooajal ka BC Kalev/Cramo ridades.

192 sentimeetri pikkune Haller põrutas eelmisel aastal õppima ning palli põrgatama USAsse Faulkneri ülikooli, mängides USA ülikooliliigas NAIA. Jaanuaris naasis mees Eestisse ning liitus BC Kalev/Cramo meeskonnaga. Oma korvpallikarjääri jooksul on ta esindanud Eestit ka U16 ja U18 koondistes.

«Egert on noor korvpallur, kes on füüsiliselt väga tugev ning väljakul väga võimekas. Temas on tahet mängida väga kõrgel tasemel korvpalli ning pärast üht testnädalat otsustasime temaga lepingu sõlmida,» selgitas Valga-Valka tiimi peatreener Kristaps Zeids.

Valga-Valka / Maks & Moorits on varem teatanud, et meeskond on sõlminud kaheaastase lepingu lätlaste Edgars Lasenbegrsi ja Elvijs Miculitsa ning eestlase Sander Saarega. Klubis jätkavad kohalikud mängijad Robert Peterson ja Rain Raadik, kes mängisid Valga-Valka eest ka eelmisel hooajal. Ääremängijana on platsil leedukas Ernestas Bružas, kuid meeskonna üheks suurima potentsiaaliga meheks peetakse 27aastast Läti korvpallurit Kristaps Miglinieksi.

1. augustist alanud treeningperioodiks on tiimiga liitunud ka Valka korvpalliakadeemia parimad mängijad. Klubi on kaheks aastaks sõlminud lepingu peatreener Kristaps Zeidsiga ning meeskonnale on toeks treener Jekabs Grinbergs, füsioterapeut Ervins Dzalbs ja mänedžer Janis Tiltins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles