Jõekääru kontserdil osales ligikaudu poolteist tuhat inimest

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõekääru kontsert saab teoks juba 7. korda.
Jõekääru kontsert saab teoks juba 7. korda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetuse sume suveõhtu oli Valgas kodumaiste artistide ja romantilise õhkkonna päralt, kui kuuendat korda leidis aset Pedeli jõekääru vabaõhukontsert. Silmailu ja meeleolu lõid sajad kalda ääres asunud ja vees ujunud õueküünlad ning kahel pool lava valgusmängu saatel purskunud veejoad.

Poolsaarel astusid üles Würffel, Laura Põldvere, Rolf Roosalu, sopran Karmen Puis ning lausa kolm tenorit: Jaan Willem Sibul, Reigo Tamm ja Rasmus Kull. Elava muusika kandev roll oli Eesti kaitseväe orkestril Peeter Saani dirigeerimisel. Kohalikest sai näha noort talenti Oliver Kõvaskit ning Anette-Johanna Parki. Peaesineja oli Tanel Padar, kes ansambliga The Sun ühtlasi viimase ühise kontserdi andis.

«Hinnanguliselt viibis kontserdil umbes poolteist tuhat inimest. Sealhulgas kõik esinejad, vabatahtlikud, toetajad ja korraldajad,» ütles korraldaja, Valga kultuuri­keskuse direktor Ülle Juht. «Rõõm on tõdeda, et Jõekääru kontsert muutub iga aastaga oodatumaks ja populaarsemaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles