Juhtkiri: Parteiline verevahetus

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsus
Otepää vallavalitsus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vahepeal juba tundus, et muidu kirgi ja ütlemisi täis Otepää poliitelus valitseb vaikelu. Nüüd enne valimisi on aga taastumas kirevus.

Tänases lehes on juttu sellest, et partei piirkonna paleepöörete tagajärjel tuleb kodumaakonnas ja ka kaugemal tuntud poliitikul Aivar Nigolil tõdeda, et Otepää-etapp sai tal selleks korraks läbi. Iseenesest ei ületaks ühe mehe poliitiline elu suuremat uudiskünnist, kui see ei oleks märgilise tähendusega. Nimelt ei kandideeri kunagine Otepää linnapea, vallavanem ja volikogu esimees talvepealinnas enam volikokku, kuhu teda on kuus korda valitud. Nüüd astub 15 aastat Reformierakonnas olnud ja partei Otepää piirkonna üks asutajatest valimisvõitlusse hoopis Tartus.

Kõrvalvaatajatele tundub, et mees lihtsalt puksiti lõpuks Otepäält välja. Pärast seda, kui ettevõtja Kuldar Veere, kes on pidanud koduvallas nii vallavanema kui volikogu esimehe ametit, astus eelmisel aastal Reformierakonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles