Valga Kaugõppegümnaasium sai uue juhi

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Mägi
Airi Mägi Foto: Sirje Lemmik/

Valga linnavalitsuse konkursikomisjon valis kuuest kandidaadist uueks juhiks senise Valga Priimetsa kooli õppealajuhataja Airi Mägi. Konkursikomisjon tegi linnapeale ettepaneku sõlmida Airi Mägiga tööleping 23. augustist.

Komisjoni aseesimehe Anneli Rantsi sõnul hääletas viieliikmeline konkursikomisjon üksmeelselt Airi Mägi poolt, sest tema tulevikuvaade kooli arengust oli parim, teatas Valga linnavalitsus oma pressiteates.

„Airi Mägi omab kindlat visiooni kooli arengust, on pikaajaliselt töötanud hariduses, hoidnud ennast pidevalt kursis koolielu uuendustega ning omab töökogemust õppealajuhatajana, mis on talle andnud oskuse organisatsiooni arendada ning seda juhtida."

Airi Mägi on lõpetanud E. Vilde nimelise Tallinna Pedagoogilise Instituudi (Tallinna Ülikool) algklasside õpetajana ja on ennast täiendanud Tartu Ülikooli haridusasutuste juhtide koolitusel ning õppealajuhatajate täiendkoolitusel.

Ta on töötanud Valga Priimetsa koolis alates 1995. aastast, algselt süvaõppega eesti keele ja keelekümblusklassi õpetajana ning hiljem samas koolis õppealajuhatajana ning keelekümblus- ja hariduslike erivajadustega õpilaste õppe koordinaatorina.

1966. aastal sündinud Airi on täiskasvanud poja ema ning elanud ja töötanud Valgas juba ligi kolmekümmend aastat.

Konkursikomisjoni liikmed:

•    Esimees Lauri Drubinš (Valga aselinnapea)

•    Aseesimees Anneli Rants (Valga LV haridus- ja kultuuriameti juhataja)

•    Liikmed: Anastasija Kikkas (Valga LV jurist linnasekretäri ülesannetes), Valdeko Nielson (Valga kaugõppegümnaasiumi hoolekogu esimees), Marika Svaigsne (Valga kaugõppegümnaasiumi töötajate esindaja)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles