Alajaama rike jättis kooli kaheks ööpäevaks elektrita

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Gümnaasium
Tõrva Gümnaasium Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva gümnaasiumi juures asuva alajaama rikke tõttu jäid kool ja ümberkaudsed elanikud umbes 50 tunniks elektrita. Elanikke pahandasid nii pikk katkestus kui ka Elektrilevist saadud vastused.

Tõrva gümnaasiumi direktor Ivar Hanvere ütles, et koolis läks vool ära laupäevase tormi alguses kell 20 ja naasis esmaspäeva õhtul 21.30. «Mis Eesti riik me oleme, kui koolimajale ei suudeta 50 tunni jooksul elektrit tagada?» ei olnud direktor olukorraga rahul.

Hanvere ütles, et hetkelisi elektrikatkestusi oli koolis juba aprillist saati. «Mõni aasta tagasi, kui Helmes lüliti maha põles, olid samasugused tunnused tegelikult. Täpselt samamoodi lõppes see lõpuks lüliti mahapõlemisega. Aga kõik need tundemärgid, see plõksimine, tuled hommikul tööle ja avastad, et öösel on olnud elektrikatkestus – see oli üsna tavaline,» lausus Hanvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles