Õnnetuse järelkaja: millal valgusfoor jälle tööle hakkab?

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati juhtus liiklusõnnetus Pika ja J. Kuperjanovi tänava ristmikul selle nädala kolmapäeval.
Viimati juhtus liiklusõnnetus Pika ja J. Kuperjanovi tänava ristmikul selle nädala kolmapäeval. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Liiklusõnnetus Valgas Pika ja J. Kuperjanovi tänava ristmikul pani paljud linlased küsima: kui kaua läheb veel aega, et seal linna ainus valgusfoor taas tööle saab?

Kolmapäeval kell 15.35 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Valgas, täpsemalt öeldes kurikuulsaks saanud Pika ja J. Kuperjanovi ristmikul. Esialgse info kohaselt ei märganud sõiduauto Peugeot juht liiklusmärki «Anna teed» ning sõitis seetõttu külje pealt sisse peateel liikunud Scania veokile, teatas politsei.

Sõiduautos viibis kaks täiskasvanut ja üks laps, veokis vaid juht. Kiirabi kontrollis nende terviseseisundit, õnneks kellelgi peale väikese muhu ja marrastuse muid vigastusi ei tuvastatud. Mõlema masina juhid olid politsei kinnitusel kained ning neil oli kehtiv juhtimisõigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles