Põlengust eluga pääsenud mees: saime õigel ajal jaole

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kõik käis siin nii kiiresti, muudkui tegutsesin. Saime tulele ruttu jaole,» ütles tulekahjust eluga pääsenud Uniküla elanik Silver Hurt.
«Kõik käis siin nii kiiresti, muudkui tegutsesin. Saime tulele ruttu jaole,» ütles tulekahjust eluga pääsenud Uniküla elanik Silver Hurt. Foto: Maarius Suviste / Valgamaalane

Keset päeva põlema läinud kodu pääses suurest hävingust tänu kiirele tegutsemisele. «Ma ei löönud vedelaks,» ütles majaperemees, kelle juuksed läksid tulega võideldes kärssama ning jalg sai ränga põletushaava.

Eelmisel laupäeval mõni minut enne kella 14.30 sai häirekeskus teate tulekahjust Õru vallas Unikülas: põlema läks kahekorruseline elumaja!

Esimene päästemeeskond jõudis kohale 16 minutit pärast väljakutse saamist. Kohapeal selgus, et majaperemees oli saanud ise suurema tule kustutatud. Kiirabi andis talle esmaabi. Päästetöödel osales neli meeskonda ning nad kustutasid tulekolde köögis lõplikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles