Torm murdis puid ja langetas traate

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas Staadioni tänaval murdus suur puu kohe elumaja kõrval.
Tõrvas Staadioni tänaval murdus suur puu kohe elumaja kõrval. Foto: Sirli Homuha

Laupäeval kella nelja ajal õhtul tabas Valgamaa loodenurka tugev äikesetorm, millega kaasnenud tuuleiilid murdsid kümneid puid. Elektrivooluta jäi sadu majapidamisi.

Torm tegi suurimat kahju Helme alevikus, kus üks suur puu murdus risti üle maantee ning häiris pikemat aega sealset liiklust. Lisaks purustasid langenud puud täielikult ühe kohaliku elaniku kasvuhoone, tabasid endist Helme kutsekoolihoonet ning tõmbasid endaga kaasa mitu elektriliini.

Helme aleviku keskel oli ühe pargipuu küljest murdunud haru täielikult hävitanud kasvuhoone. Omanik suutis läbi pisarate öelda, et ta oli selle alles hiljuti püsti saanud. / Foto: 
Helme aleviku keskel oli ühe pargipuu küljest murdunud haru täielikult hävitanud kasvuhoone. Omanik suutis läbi pisarate öelda, et ta oli selle alles hiljuti püsti saanud. / Foto: Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles