Hea tulemus sündis teisel katsel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt
Magnus Kirt Foto: Tairo Lutter / Postimees

Neljapäeval Zürichis toimunud Teemantliiga finaaletapil saavutas Tõrvast pärit Magnus Kirt odaviskes kuuenda koha tulemusega 84.73.

Tänavu kahel Teemantliiga etapil kuuenda koha saavutanud Magnus Kirt oli üldarvestuses kuue punktiga üheksas ja sellega oli ta esimene, kes finaaletapilt välja jäi. Kuna aga 2015. aasta maailmameister, keenialane Julius Yego otsustas finaaletapist loobuda, saadeti kutse osalemiseks Kirdile.

Võistlust alustas Magnus Kirt tagasihoidliku 78.21 meetrise odalennuga. Teisel katsel sai aga tõrvakas oda korralikult lendama ning mõõtmisele läks 84.73 meetrine vise. Kolmandal katsel lendas oda taas üle 80 meetri joone (81.74), kuid oma tulemust Kirt ei parandanud.

Järgmised kolm viset meie odaviskajal üleastumise tõttu mõõtmisele ei läinud ning kokkuvõttes saavutas Kirt 84.73ga kuuenda koha ning sai auhinnaraha 4000 dollarit.

Võistluse võitis tšehh Jakub Vadlejch tulemusega 88.50, teiseks jäi Thomas Röhler (86.59) ja kolmandale kohale tuli soomlane Tero Pitkämäki (86.57).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles