Remonditööd mõjutavad rongiliiklust ka septembris

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris jätkuvad remonditööd Eesti raudteetaristul, mis toob kaasa muudatusi Elroni sõiduplaanides.
Septembris jätkuvad remonditööd Eesti raudteetaristul, mis toob kaasa muudatusi Elroni sõiduplaanides. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Remonditööd Eesti raudteetaristul jätkuvad ka septembris, tuues kaasa muudatusi sõiduplaanides.

«Raudtee infrastruktuuri parendamine on oluline turvalise rongisõidu tagamiseks ning kiiremate ja mugavamate ühenduste loomiseks tulevikus,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Seoses suveperioodi lõppemisega muutub 4. septembrist Elroni Edelasuuna sõiduplaan tervikuna.

Tapa-Tartu raudteelõigu remonttöödest tulenevalt on 28. septembrini muutunud Tallinn-Tartu, Jõgeva-Tartu, Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Rakvere, Tallinn-Narva, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa rongide sõiduplaanid.

Osa Tallinn-Tartu liini reise on teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti asendatud bussidega Tapa-Tartu või Tapa-Rakke lõigul. Tavapärased otseühendused ja ümberistumise võimalused ei toimi juhtudel, kus reisid on asendatud osaliselt bussidega. «Eriti tuleks tähele panna, et osaliselt bussiga asendatud reiside puhul ei ole Tartust võimalik jätkata sõitu Valga ja Koidula suunas ega vastupidi,» selgitas Ronnie Kongo.

Asendusbusside peatused on märgistatud Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta leiab Elroni kodulehelt. Asendusbussidega ei ole võimalik transportida jalgrattaid. Jalgratastega sõitjatel palub Elron valida reis, mida teenindab täies ulatuses rong.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles