President tunnustab ilu loojaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks nendest, kes homme Valgas presidendilt sooja käepigistuse, tänukirja ja seinaplaadi saab, on kaasaga Valga linna kena kodu rajanud Rena Arikainen.
Üks nendest, kes homme Valgas presidendilt sooja käepigistuse, tänukirja ja seinaplaadi saab, on kaasaga Valga linna kena kodu rajanud Rena Arikainen. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme annab president Kersti Kaljulaid Valgas üle auhinnad tänavuste Eesti kaunimate kodude omanikele.

Igast maakonnast saab tunnustuse osaliseks kolm kodu. Samuti antakse üle auhinnad Narva, Pärnu, Tallinna ja Tartu laureaatidele ning kauneima omavalitsuse, parima tervisespordirajatise, tööstusmaastiku, kortermaja, muinsuskaitseobjekti ja energiasäästliku kodu auhinnad. Kokku leiab omaniku 68 väärikat auhinda.

Valgamaalt pälvivad tänavu vabariikliku tunnustuse perekond Kõivu Ojaveeru talu Otepää vallas Sihva külas,  perekond Silma kodu Tõrvas ning Rena Arikaineni ja Meris Süsta kodu Valgas. Parima tervise­spordirajatise kategoorias tunnustatakse Tõrva terviseradu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles