Kauni kodu lõppakord kõlas Valgas

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi ja Olari Kõivu pere Otepää vallast Sihva külast käis samuti presidendilt tänusõnu vastu võtmas. Tütar tegi riigipeale kingituse: enda joonistatud pilt oma kodust.
Kristi ja Olari Kõivu pere Otepää vallast Sihva külast käis samuti presidendilt tänusõnu vastu võtmas. Tütar tegi riigipeale kingituse: enda joonistatud pilt oma kodust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Eesti kaunimatele kodudele auhinnad üle andnud vabariigi presidendile Kersti Kaljulaidile läks eriti korda see, et tiitlit tuldi vastu võtma koos peredega.

«Mul on nii hea meel suruda nii väikeste eestlaste kätt nii palju kordi ühe päeva jooksul,» ütles president pärast pidulikku sündmust Valgamaalasele.

Küsimusele, milline on ilus kodu, vastas Kaljulaid: «Selline, kus on selle peremehel, perenaisel, lastel ja lastelastel hea olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles