Reformierakond sai nimekirja kokku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanemaks olnud Margus Lepik asus 4. novembril Valga vallavanema ametisse.
Valga maavanemaks olnud Margus Lepik asus 4. novembril Valga vallavanema ametisse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakond annab oma kandidaatide nimekirja üle Valga valimiskomisjonile homme kell pool kaks, andis erakond teada.

Erakonna pressiteate kohaselt oli eesmärk koostada laiapõhjaline nimekiri inimestest, kellel on kogemus eri eluvaldkondades ja eelkõige tahe Valga valla arengutes kaasa rääkida. Reformierakonna nimekirjaga on liitunud aktiivsed inimesed erinevatest Valga valla kantidest: ettevõtjad nii tootmise kui põllumajanduse valdkonnast, kultuuri -, noorsoo- ja haridustöötajad.

Nimekirja esinumber ja vallavanema kandidaat on praegune Valga maavanem Margus Lepik

Nimekirjas on esindatud tuntud inimesed nagu Enno Kase, Ivar Unt, Feliks Rõivassepp, Lauri Drubinš, Marina Jerjomina, Jaan Balodis ja Uno Heinla. Liitunud on palju uusi inimesi: Maria Sikk, Kalmer Sarv, Risto Sepp,  Kermo Küla, Timo Sujev, Robert Kõvask, Enno Tanilas ja Sulev Trahv. Nimekirjas on 49 inimest.

«Olen kokku saanud nimekirja inimestest, keda usaldan ja kellega on võimalik Valga valla juhtimiseks tugev meeskond luua,» ütles vallavanema kandidaat Margus Lepik.

«Meid kõiki ühendab soov panustada Valga arengusse ja luua uues, loodavas omavalitsuses võrdsed võimalused heaks eluks. Kõik Valga valla elanikud peaksid tundma ennast väärtustatuna. Seisame vallas selle eest, et säiliks kodulähedane haridus, oleks soodne ettevõtluskeskkond ja korras teed,» ütles Reformierakonna Valga piirkonna esimees Ivar Unt.

Uue Valga valla moodustavad Valga linn, Tõlliste, Karula, Taheva ja Õru vald. Uues volikogus on senise 21 liikme asemel 27. Kohalikud valimised toimuvad 15. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles