Sandra Vungi saavutas telemängus teise koha

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Vungi on taimetoidu tutvustajana suurt tähelepanu pälvinud.
Sandra Vungi on taimetoidu tutvustajana suurt tähelepanu pälvinud. Foto: Erakogu

Eile oli Eesti Televisiooni eetris viimane sellesuvine meelelahutuslik telesaade «Eesti mäng». Selle finaalis olid vastamisi Õhtulehe loovjuht Anu Saagim ja Valgamaal elav taimetoidublogija, mitme kokaraamatu autor ja ansambli Neoandertals liige Sandra Vungi.

Paraku pidi Vungi bravuuritar Saagimile alla vanduma. Ühelt poolt soosis Saagimit mänguõnn, aga teisalt vastas Vungi paraku ka ise mõnele saatejuht Gaute Kivistiku (tuntud ka nime all Rohke Debelakk) esitatud küsimusele valesti. Eksimusi oli ka Saagimil. Küll aga võib tõdeda, et finaali jõudsid väärilised vastased, kes finaalile eelnenud kolmes mängus nutika arutlemise ja silmapaistva hulga õigete vastustega silma olid jäänud.

Mitme taimetoitlastele mõeldud kokaraamatu autor Vungi rääkis saates, et tegeleb usinalt järjekordse sellesisulise teose kokkupanekuga, mis peaks ilmavalgust nägema juba õige pea. Samuti rõhutas ta, et ei leia, nagu oleks tema kui veendunud taimetoitlase toidulaud kuidagi kehvem klassikalise kõigesööja omast.

Saagim rääkis Õhtulehele, et ei nõustu küllaltki levinud arvamusega, nagu oleks tema võit olnud lihtsalt vedamine. «Et vastas valesti, aga täringumängus läks hästi – veeretas muudkui kolmesid ... Ei olnud midagi nii, pidi ikka õigesti vastama ka, et edasi jõuda!»

Saagim sai auhinnaks avastusretke Peipsimaale – muu hulgas ööbimisega järvel. Vungile andis teine koht õiguse kosutavaks puhkuseks Hiiumaal Kuke-Kaarli villas.

Juba mitu suve ETV eetris olnud «Eesti mängu» igas saates osaleb mitu mängijat, kellest parim pääseb edasi. Iga nädala parimad kohtuvad finaalis. Saadet juhtisid Gaute Kivistik ning tema assistent oli Jaana Heeringson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles