Endise Säde kohviku ruumides avas uksed kohvik-pagariäri

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimesel septembril, koos teadmiste päevaga, avas Valga kultuurikeskuse juures uksed kohvik-pagariäri Carl. Värsket toidukohta uudistama ja menüüd testima tulnud külastajaid jagus, ka reserveeringusilt oli pikal kaunilt kaetud laual.

Ruumi disain on väljapeetud ja maitsekas: hallid pehmed toolid ja nendega harmoneeruvad lauakatted, seinad pastelsed, kontrastiks lisatud tumedaid toone. «Sisekujundusega tegeles minu poeg, kes on küll advokaat, kuid nagu näha, on tal ka kunstiannet,» vaatas ruumide üürnik ja kohviku omanik Anne Parmas hindavalt interjööri.

Varasemalt tegutses ruumides kohvik Säde ja klientidele pakkus kehakinnitust OÜ Culina. Mai lõpus kuulutas Valga linnavalitsus välja konkursi kohvikuruumide üürileandmiseks eelläbirääkimistega pakkumuste teel. Komisjon tunnistas parimaks pakkumuseks üürile andmise tingimustele vastanud ning üürisummas kõrgeima pakkumuse teinud Conspirator OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles