Peagi nime vahetavas koolis sai aabitsa seitse õppurit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli poissi ja kolm tüdrukut alustasid 1. septembril oma kooliteed Tsirguliina keskkoolis, mis järgmisest õppeaastast hakkab tegutsema põhikoolina.
Neli poissi ja kolm tüdrukut alustasid 1. septembril oma kooliteed Tsirguliina keskkoolis, mis järgmisest õppeaastast hakkab tegutsema põhikoolina. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimast õppeaastat keskkooli nime kandvas Tsirguliina koolis, mis detsembris tähistab 105. sünnipäeva, alustas uut õppeaastat 105 õpilast, neist seitse esimeses klassis.

Kõik kooliteed alustanud lapsed kinnitasid kui ühest suust, et olid terve suve esimest koolipäeva oodanud. «Mulle ei meeldi lõuna ajal magada ja seepärast tahtsingi kooli tulla. Mul on siin sõpru ka,» kinnitas Timo Künnapuu.

«Ootasin esimest koolipäeva väga, sest koolis saab õppida ja mulle see meeldib. Koolis on ikka toredam kui lasteaias,» arvas Emilia Rohemaa, kes käinud lasteaias Tallinnas ning nüüd elab Soorus. «Tulime siia kanti elama aasta tagasi, olen ise siit pärit, kuid üheksa aastat elasin ja töötasin Tallinnas. Tulime maale elama, sest arvame, et lapsel on maakoolis turvalisem ja toredam käia,» lisas Emilia isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles