Valga mees tegi tütre nimel meheteo

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Reede on lisaks tunnustusele võitnud tervise ja parema enesetunde, tütre imetluse pealekauba.
Andres Reede on lisaks tunnustusele võitnud tervise ja parema enesetunde, tütre imetluse pealekauba. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavu on teine kord, kui Leinatamme Fond ja Raivo E. Tamm otsivad üht meest – seda, kes hoolib oma lähedastest, elust ja iseenda tervisest ning on muutnud oma elustiili. Selline mees võiks olla ka valgalane Andres Reede.

Õigemini ongi, sest kuigi Mehe Tegu 2017 auhinnale kandideerima on välja valitud viis meest üle Eesti, on 48aastane Andres Reede juba võitnud. Võitnud tervise, parema enesetunde, tütre imetluse ja lugupidamise eelkõige sellega, et on teinud suure positiivse muudatuse igapäevastes elustiilivalikutes. Just tütar Merili täitis küsimustiku ja esitas isa Mehe Teo kandidaadiks.

«Nägin konkurssi netis ja tahtsin isale üllatust teha,» kirjutas Merili. «Sest mulle meeldib, et ta ei suitseta enam ega tarbi alkoholi. Teeb palju vabatahtlikku tööd ja on ka mulle sellega eeskuju. Käime Punase Ristiga üritustel ja vahel oleme käinud Operogiga (operatiivne otsingugrupp – L. M.) kadunud inimesi otsimas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles