Jalgpalluritel oli tegus nädal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Foto on illustratiivne.
Jalgpall. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Möödunud nädal oli maakonna jalgpalluritele taas mänguderohke. Kuigi vastu tuli võtta paar kibedat kaotust, sai sellele vastu panna mitu ülekaalukat võidumängu.

Naiste rahvaliiga teises alagrupis pidas möödunud nädalal kaks kohtumist Tõrva JK Neiud võistkond. Esimeses kohtumises mindi vastamisi Jõgeva SK Noorus 96 naiskonnaga. Heas hoos olnud tõrvakad jooksid oma vastastest kergelt üle ning said tabelisse ilusa 6:0 võidu. Kahel korral lükkas palli väravasse Marianne Kokamägi ning lisaks temale said jala valgeks veel Laura-Liis Loos, Michell Luik, Beatrice Veske ning Kerttu Vatter.

Teises kohtumises tuli Tõrva naiskonnal aga vastu võtta 2 : 3 kaotus TÜ Fauna Female naiskonnalt. Väravateni jõudsid Beatrice Veske ja Marianne Kokamägi. Rahvaliiga tasandil olid võistlustules ka Semt&Welg võistkonna pallurid, kodus peetud mängus said tulemusega 3:2 jagu Lootos FCR meestest. Valga meestest skoorisid selles kohtumises Tarmo Raime ühe ning Arvi Aaviste kahe väravaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles