Tehvandi valmistub suurvõistluseks

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl on peetud ka laskesuusatamise IBU karikasarja etappi. Pildil Eesti lasekesuusataja Roland Lessing.
Otepääl on peetud ka laskesuusatamise IBU karikasarja etappi. Pildil Eesti lasekesuusataja Roland Lessing. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmise aasta talvel leiavad Otepääl aset noorte ja juunioride maailmameistrivõistlused laskesuusatamises. Juba homsest reedeni käib aga võistluste inspekteerimine.

Selle käigus annavad korraldajad ülevaate ettevalmistuse senisest käigust, tehnilisest ja korralduslikust valmisolekust, korraldusmeeskonna komplekteeritusest, TV-meeskonna valmisolekust teleülekande tootmiseks ja muudest küsimustest.

Seejärel peab olema võimalik välja saata ametlik kutse võistlustele, ütles Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol. Võistluste kutse sisaldab muu hulgas infot logistika, majutuse, võistluskeskuse, lasketiiru, radade ja võistluste programmi kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles