Maa-amet müüs enampakkumisel kinnistuid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Kolmapäeval lõppenud maa-ameti enampakkumisel sai müüki pandud Valga, Jõgeva, Pärnu, Saare ja Viljandi maakonna 55 kinnistust pakkumisi 49, kõrgeimate pakkumiste kogusumma oli 965 979 eurot.

Kõrgeimat hinda – 82 990 eurot – pakuti Jõgeva maakonna Palamuse valla Praaklima küla Tiidumetsa kinnistu eest. Kinnistu alghind oli 59 230 eurot, selgub maa-ameti enampakkumise kokkuvõttest.

Enim pakkumisi sai Jõgeva maakonna Palamuse valla Kudina küla Ilmetu kinnistu, millele esitati 24 pakkumist ja mille hind tõusis 3170 euroselt alghinnalt 23 000 eurole.

Maa-ameti avalik kirjalik enampakkumine lõpeb 27. aprillil, kus on müügis 61 Lääne maakonna Kullamaa ja Hanila valla kinnistut, 3. mail lõpeb enampakkumine, kus on müügis 52 kinnistut Lääne, Võru, Pärnu, Jõgeva, Järva, Valga, Lääne-Viru, Hiiu, Rapla, Saare ja Tartu maakonnast, 5. mail lõpeb enampakkumine, milles müüakse 65 kinnistut Harju maakonnas ning 10. maini saab esitada pakkumisi 55 kinnistule Ida-Viru maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles