Joy avab uue hooaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy tantsijad on oma lustakate tantsunumbritega aastate jooksul pälvinud hulk tunnustusi ja võidudiplomeid, tuues Valgale oma tegudega tuntust ja kuulsust.
Stuudio Joy tantsijad on oma lustakate tantsunumbritega aastate jooksul pälvinud hulk tunnustusi ja võidudiplomeid, tuues Valgale oma tegudega tuntust ja kuulsust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga stuudio Joy avab pühapäeval kultuurikeskuses 23. hooaja tantsufestivaliga. Tegutsevad meistriklassid ning tutvustatakse uusi õpetajaid. Lisaks lastele ja noortele oodatakse kohale ka täiskasvanuid tantsuhuvilisi ning lastevanemaid nii siit- kui sealtpoolt piiri.

Peale stuudio pedagoogide tulevad külla tantsupedagoogid Alexander Makarov ja Roman Mihhailov Eestist, Vadim Cherepanov Lätist ja Ganna Bogomol Ukrainast, kes valmistavad meisterklassides ette lühikese tantsuetenduse, mis publikule ette kantakse.

Uuel õppeaastal jätkab õpetajana Jelena Butkevitš, kes teeb tööd naisrühmaga. Stuudio vilistlane, rahvusvahelise tasemega tantsutreener Aleksandr Makarov õpetab ka sel aastal noortele breiki ja hiphoppi. Lahkub Riia Kunstiakadeemia vilistlane Sergeijs Tarasena, kes õpetas estraadi-, show- ja moderntantsu. Tema asemel hakkavad Valgas tantsu õpetama lätlannad Linda Mila ja Laura Gorodko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles