Erakond tahab muuta Valga turvalisemaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimekirja esinumber ja vallavanema kandidaat on Allain Karuse.
Nimekirja esinumber ja vallavanema kandidaat on Allain Karuse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keskerakonna nimekirjas kandideerib moodustatava Valga valla volikogusse 38 inimest.

Esinumber on vallavanema kandidaadiks esitatud ettevõtja Allain Karuse. Kohe tema järel on nimekirjas suurte kogemustega endine Valga linnavolikogu esimees Külliki Siilak, kes on kandidaat vallavolikogu esimehe kohale.

Nimekirjale lisavad kaalu perearst Külli Laugesaar, Valga kultuuri- ja huvialakeskuse juhataja Ülle Juht, endine koolidirektor Raimond Luts ja varasem aselinnapea Alar Nääme.

Samuti kandideerivad praeguse linnavolikogu liikmed Ilmar Tõlner, Vadim Šemeljov, Jüri Konrad, Igor Jallai, Valentina Melehhova, Gleb Sljusartšuk, Julia Belova ja senised vallavolikogu liikmed Arne Nõmmik, Tiia Pärnik-Pernik, Ants Tiisler ja Vilju Arna. Nimekirjaga on liitunud ka hulk tegusaid noori, nagu näiteks Ester Karuse, Kenor Kotkas, Elina Naaris, Mati Kikkas ja Karina Demutskaja.

«Meie tahame seista selle eest, et Valga vald oleks kokkuhoidev nüüdisaegne omavalitsus, kus esikohal on inimeste heaolu,» kommenteeris Allain Karuse. «Seni pole me mitte alati saanud rahule jääda siinse turvalisuse ja elanikest hoolimisega. Valga on ju Eesti riigi lõunavärav ja siit saadav mulje mõjutab arvamust kogu meie riigist.»

Karuse tõstis esile Keskerakonna peamisi valimislubadusi: seista selle eest, et tasuta bussiliiklus jõuaks ka Valga valda; võimaldada lasteaialastele tasuta toit; tõsta sünnitoetus 500 euroni, maksta 160eurost ranitsatoetust ja pensionäridele juubelitoetust. Olulisel kohal on kogukonna vajaduste ja tegevussoovidega arvestamine, turvalisuse ja avaliku korra tagamine ning koostöö ettevõtjatega.

«Valimisplatvormis on nii mõnigi lubadus, mis jääb kestma läbi mitme valimisperioodi, kuid täna julgelt unistades ja kohe alustades jõuame kiiremini vallaelanike soovide täitmisele. Meie lubame ja ka teeme!» rõhutas nimekirja esinumber Karuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles