Padar ja Rahula esinevad Tõrva eraaias

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel korral on Tikste aiakontserdil publikumagnetiks Tanel Padar, kes koos Tomi Rahulaga esitavad nii uut repertuaari kui ka The Suni lugusid rahulikumas võtmes.
Sel korral on Tikste aiakontserdil publikumagnetiks Tanel Padar, kes koos Tomi Rahulaga esitavad nii uut repertuaari kui ka The Suni lugusid rahulikumas võtmes. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval saab Tõrvas Tikste 10 asuvas koduaias teoks juba viies kontsert. Sünnipäevahõngulisel suvelõpu aiaõhtul toovad Tanel Padar ja Tomi Rahula kuulajateni akustilise kontserdi.

Kaks andekat muusikut esitavad nii ansambli The Sun tuntud palasid, mis sel kontserdil kõlavad akustilises võtmes, kui ka täiesti uusi lugusid. Esinejaid soojendavad Novella Hansoni laululapsed: viis väikest printsi, nende hulgas Oliver Kõvask.

Kristiina Luik, kes perega oma aias muusikaelamusi pakub, ütles, et paraku ei ole seekordne kontsert heategevusliku iseloomuga. «Kuna varem on olnud aastas kaks kontserti ja üks on nii-öelda katnud teist, siis on olnud võimalik heategevusse annetada. Seekord peab vaatama, et üritus ennast ära katab, ei hakka enamat lubama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles