Elanikud keelduvad kolimast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lammutamist vajava kuuriga samal krundil asuv kahekorruseline elamu on hullus seisus. Vallal on soov see lammutada, kuid mitme majaelaniku vastuseisu tõttu, kes pole nõus oma korterist lahkuma, pole see siiani teoks saanud.
Lammutamist vajava kuuriga samal krundil asuv kahekorruseline elamu on hullus seisus. Vallal on soov see lammutada, kuid mitme majaelaniku vastuseisu tõttu, kes pole nõus oma korterist lahkuma, pole see siiani teoks saanud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliinas Vabriku tänava hoovis paikneb varisemisohtlik kuur, mille juures tihti lapsed mängivad. Samal krundil on lagunenud maja, kus elanikud sees.

«Mina ise seal ei ela, kuid käin lastega kõrvalasuvas majas, kuna seal elavad mu naise vanemad,» rääkis toimetusele olukorrast teada andnud Tõnu Lume. «Kõrvalmajas, Vabriku 2a, elavad lapsed ja olen ise näinud selle kuuri juures lapsi mängimas.»

Kaks kuud tagasi pöördus ta samas küsimuses vallavalitsuse poole, kuid pole sealt vastust saanud. «Mul on see asi tõsiselt südamel. Kuur on kõigile, eriti lastele reaalne oht.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles