Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Särtsukurkide letile jõudmine võtab aega

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Hoidiseretseptidega katsetamine on Juta Arujõe hobi juba lapsest saati. | FOTO: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees / Scanpix

Suure tõenäosusega saab tulevast sügisest poest osta Lindi perenaise Juta Arujõe retsepti järgi küüslaugu ja tšilliga marineeritud särtsukurke. Kurgid paneb purki Põltsamaa Felix.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Valgamaalasega

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Valgamaalane!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS
PÄEVAPILET
1.50 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles