Viies aiakontsert tõi Tõrva koduaia rahvast tulvile

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sai Tõrvas Tikste 10 asuvas perekond Luige koduaias teoks juba viies kontsert. Sünnipäevahõngulisel suvelõpu aiaõhtul tõid Tanel Padar ja Tomi Rahula kuulajateni akustilise kontserdi, esitades nii uut repertuaari kui ka The Suni lugusid rahulikumas võtmes.

Kontsert algas veidi ametlikuma osaga, milles Tõrva linnapea Maido Ruusmann tunnustas aiakontsertide korraldamisega linna kultuurielu rikastanud peret, Kristiina ja Jaak Luike. "Tikste aiakontsertide sari on üks väga hea näide arusaamisest, et kui võtad härjal sarvist ja hakkad tegema, on kõigil parem."

Veel üks pere sai tänusõnade osaliseks ja seda eelkõige panustamise eest linna spordirajatistesse. "President Kersti Kaljulaid andis hiljaaegu üle kodukaunistamise aastapreemiaid, seal hulgas olid ka Tõrva linna terviserajad. See on meile väga suur tunnustus ja et see teoks sai, oleme suuresti tänu võlgu perekond Neumannile," sõnas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles