Nädal toob nii vihma kui ka päikest

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heino Käos

Alates esmaspäevast on oodata kohatisi vihmahooge, kuid on ka päikest ja ilm püsib suhteliselt soe. Neljapäeval tuul tugevneb.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm ja sajab vihma. Öö hakul võib enamasti Kagu-Eestis äikest olla. Hommikuks pilvkate hõreneb ja sajuhood harvenevad. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 10-15 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 3-8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas või hea. Sooja on 12-15 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm, õhtul aga läheneb lõuna poolt uus sajuala. Tuul pöördub edelast kagusse 3-9 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Peipsi järvel pöördub tuul kagusse 3-8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Õhtul sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas või hea. Sooja on 16-18 kraadi.

Teisipäeva öösel on ilm pilves ja sajab vihma. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 12-16 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja võib olla äikest. Tuul pöördub edelasse ja läände 2-8 m/s. Sooja on 16-19, Kagu-Eestis kuni 22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Vihma sajab enamasti Ida-Eestis. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 11-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtupoolikul sajuvõimalus väheneb. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10 m/s. Sooja on 14-18 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab hoovihma. Tuul pöördub edelast lõunasse 5-11, saartel ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja läänerannikul puhanguti 15-17 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles